Löytö Christina Milianin salaatista: ”En ole syönyt sen jälkeen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin takavuosina menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Räppäri The Dreamin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin.

Milian on noussut viihdeotsikoihin ravintolassa tapahtuneen ikävän välikohtauksen vuoksi. Poptähden salaattiannoksesta nimittäin löytyi jauhettu purukumi. Nyt kaunottaren uutisoitiin harkitsevan oikeudellisia toimia ravintolaa vastaan.

TMZ-sivuston mukaan Milian oli syönyt salaatin eräässä ravintolassa Los Angelesin Studio Cityssä. Poptähti oli syönyt salaattiannoksestaan jo suurimman osan ennen purukumin löytymistä. Milianin kerrottiin ihmetelleen oudon ja ”jauhaisan” aineksen tuntoa suussaan ja sylkeneen suupalansa pois. Ymmärrettyään oudon aineksen olleen jättimäinen ja ”käytetty” purukumi, tähden kerrottiin ryntäneen vessaan oksentamaan. Raivostunut Milian valitti asiasta myöhemmin Los Angelesin terveysvirastoon.

– Minulle elämäni tärkein asia on terveyteni. En ole syönyt sen jälkeen, Milian kertoi pian välikohtauksen jälkeen TMZ-sivustolle.

Christina oli mukana myös Eight Days A Week -televisiosarjassa, mutta sarjaa ei käsikirjoittajien lakon takia nähty koskaan ruuduissa. Suomessa tähden tunnetuin kappale on edelleen AM to PM, joka tanssitti suomalaista klubikansaa vuonna 2001. Oman uransa lisäksi hän on kirjoittanut musiikkia myös muille artisteille, joista tunnetuin lienee Jennifer Lopez.