Jennifer Aniston raivoissaan Brad Pittin paljastuksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat aikoinaan Hollywoodin valovoimaisimpia pariskuntia. Äskettäin näyttelijäkomistus aiheutti varsinaisen mediakohun kertomalla avoimesti Parade-lehdelle elämästään entisen vaimonsa kanssa. Hän kertoi avioliiton olleen muun muuassa ”tylsää”.

Nyt Jennifer Anistonin uutisoitiin raivostuneen exänsä avautumisesta. Frendit-komediasarjasta tunnetun kaunottaren kerrottiin pitäneen Pittin avointa haastattelua epäkunnioittavana ja törkeänä. Anistonin edustajien kerrottiin ottaneen pian haastattelun julkaisemisen jälkeen yhteyttä Pittin tiimiin.

– Jen oli raivostunut. Hänen mielestään haastattelu oli törkeä ja epäkunnioittava, lähde kertoi The Hollywood Gossip -sivuston mukaan.

Paljastuksiensa aiheuttaman kohun jälkeen Pitt yritti vetää sanojaan takaisin ja kehui muun muuassa ex-vaimoaan maasta taivaisiin. Lähteet uskoivat Pittin olevan kateellinen Jenniferin nykyisestä parisuhteesta. He uskoivatkin näyttelijäkomistuksen puhuneen suunsa puhtaaksi kateudesta.

Pariskunta erosi tammikuussa 2005 ja Brad alkoi seurustelemaan julkisesti näyttelijätär Angelina Jolien kanssa vain muutama kuukausi eron jälkeen. Bradin kerrottiin halunneen lapsia Jenin kanssa, mutta nousujohteinen Frendit-tähti halusi keskittyä uraansa. Nyt Brad kasvattaa kuutta lastaan yhdessä Angelinan kanssa. Jenin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt hänet on kuvattu onnellisennäköisenä näyttelijäpoikaystävänsä Justin Therouxin kanssa.