Jennifer Lopezin bilekuvat nettiin – näin lantio liikkui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinolaulajatar Jennifer Lopez erosi äskettäin miehestään Marc Anthonysta seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Love?-albumillaan takaisin hittilistojen kärkeen noussut tähtiartisti nähdään myös American Idol -ohjelman tuomaristossa.

Nyt sinkkuelämästä nauttiva kahden lapsen äiti on kuvattu railakkaissa tunnelmissa Las Vegasissa sijaitsevassa PURE-yökerhossa. Laulajakaunotar oli esiintymässä viikonloppuna iHeartRadion järjestämillä festivaaleilla ja vaihtoi vapaalle rohkean esiintymisensä jälkeen. Kuvat on nyt julkaistu verkossa.

Hollywoodin tähtipariskunnan Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn avioeron syyksi epäiltiin Lopezin ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Äskettäin latinokaunottaren kuitenkin uutisoitiin olleen intiimeillä treffeillä näyttelijäkomistus Bradley Cooperin kanssa. Tähtien eroon kerrottiin vaikuttaneen myös muun muuassa Jenniferin sitoutuminen skientologiaan.