Simon Cowell maksaa ex-tyttöystävilleen miljoonia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin äskettäin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Nyt 51-vuotias ökyrikas Cowell kertoi lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron johdosta. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti.

– Mielestäni niin vain kuuluu tehdä. En voi jättää elämässäni ollutta henkilöä oman onnensa nojaan. Se ei vain tunnu järkevältä, Cowell kertoi Socialite Life -sivuston mukaan.

X Factor -luojan entisen tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Liekö entinen American Idol -tuomari maksanut naisseuransa hiljaikseksi. Cowellin huhuttiin eronneen äskettäin meikkitaiteilija Mezhgan Hussainysta.

Simon Cowell palkittiin viime vuonna International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Hänet palkittiin nimittäin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita. Hänet nimettiin myös Britannian pelottavimmat julkkikset -listalle. Listan muilla kärkisijoilla komeilivat artisti Amy Winehouse, realitytähti ja povipommi Katie Price ja laulajat Lady Gaga ja Ozzy Osbourne.