Arnold Schwarzenegger ökyilee – tilasi patsaan itsestään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Nyt 64-vuotiaan Terminator-tähden kerrottiin tilanneen 2,5 metrin korkuisen pronssipatsaan itsestään. TW Bronze -yhtiön Tim Parks aikoo muovata seitsemän Arnoldia esittävää pronssipatsasta, jotka kuvastavat tähden kehonrakennusaikoja.

Näyttelijän kerrottiin haluavan ainakin yhden patsaan itselleen. Daily Mail -sivuston mukaan yksi patsaista päätyy itävaltalaiseen museoon Thalin kaupunkiin, missä Arnold on syntynyt. Toinen massiivinen teos taas asetetaan Ohioon, missä entinen kuvernööri järjestää säännöllisesti Arnold Fitness Weekend -tapahtuman. Katso kuva patsaasta tästä.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle melkein viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.