Gossip Girl -tähti kiinni huumeista – voitti oikeustaistelun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijähurmuri Chace Crawford tunnetaan Gossip Girl -hittisarjasta Nate Archibaldin roolista. Äskettäin nuori tähti kiinnitettiin Hollywood-elokuvaan Cameron Diazin ja Jennifer Lopezin rinnalle. What To Expect When You’re Expecting -elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2012.

Chase Crawford pidätettiin vuonna 2010 marihuanan hallussapidosta Texasissa. E! News -sivuston mukaan tähden autosta nimittäin löytyi marihuanasätkiä. Hän kuitenkin pääsi pian pidätyksen jälkeen vapaaksi takuumaksuja vastaan, mutta asia päätyi silti oikeuteen.

Nyt TMZ-sivuston mukaan Gossip Girl -komistus voitti oikeustaistonsa huumeiden hallussapidosta. Texasin oikeuden tuomari hylkäsi syytteen, koska Crawford oli jo suorittanut hyväksytysti 80 tunnin yhdyskuntapalvelunsa. Näyttelijäkomistus suoritti yhdyskuntapalveluaan muun muuassa työskentelemällä sairaalassa ja kirkossa.

Texasissa varttunut Christopher Chace Crawford harrasti lukioaikoinaan ahkerasti jalkapalloa ja golfia. Hän yritti lukiosta valmistuttuaan luoda uraa journalistina, mutta päätyi lopulta näyttelijäksi. Komistus on muun muuassa esiintynyt laulajatar Leona Lewisin I Will Be -musiikkivideossa. Hänet nimettiin myös vuonna 2009 People-lehdessä ”Kesän kuumimmaksi poikamieheksi”.