Shakira ökyilee – osti oman saaren Karibialta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu latinotähti Shakira erosi äskettäin Argentiinan entisen presidentin pojasta Antonio De La Ruasta. Pariskunta seurusteli 11 vuoden ajan. Tänä vuonna Shakira ilmoitti Twitter-blogissaan seurustelevansa FC Barcelona -futisjoukkueessa pelaavan Gerard Piquen kanssa.

Nyt 34-vuotias ökyrikas laulajatähti on lyöttäytynyt yhteen Pink Floyd -yhtyeen Roger Watersin kanssa. Muusikot nimittäin ostivat hulppean saaren Karibialta. Tähdet aikovat perustaa saarelle lomaparatiisin rikkaille lomailijoille.

Bonds Cay -saarelle aiotaan rakentaa lukuisia luksushuviloita yksityisrantoineen. Trooppiselta saarelta löytyy viisi hiekkarantaa, upeita vesiputouksia ja kolme poukamaa. Tähdet haluavat Contact Music -sivuston mukaan luoda saarelle taiteellisen ja kulttuurillisen tunnelman.

– Bonds Cay on kaunis saari upeilla näköaloilla. Loma-alueesta ei tule 200 moottoriveneen ja 18-reikäsen golfkentän täyttämä. Sinne halutaan kulttuurillinen ja taiteellinen tunnelma, miamilainen sijoittaja Arturo Rubinstein kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Kolumbialaisella laulaja-lauluntekijä Shakiralla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustanut muun muuassa köyhille lapsille kouluja Kolumbiassa. Tähtiartisti palasi viime vuonna pitkästä aikaa listoille MM-kisojen tunnuskappaleellaan Waka Waka (This Time For Africa). Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.