Simon Cowell: ”Lady Gaga on maailman tylsin artisti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin äskettäin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Nyt 51-vuotias Cowell toi vahvasti esille mielipiteensä musiikkimaailmaa johtavista laulajakaunottarista. Hänen mielestään nimittäin muun muuassa Lady Gaga on maailman tylsin artisti. Televisiotähti kuitenkin perusteli mielipiteensä popkaunottarista.

– Jos olet joskus kuunnellut Lady Gagaa, hän on maailman tylsin artisti. Hänet täytyy nähdä televisiossa, koska haluamme myös nähdä. Sama pätee Beyonceen ja Katy Perryyn, Cowell kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Simon Cowell lopetti tuomarointipestinsä supersuositussa American Idol -kykyjenetsintäkilpailussa, koska hän perusti oman X Factor -ohjelmansa. Tähteä pidetään kaikkien aikojen ”ilkeimpänä tuomarina”.

Simon Cowell palkittiin viime vuonna International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Hänet palkittiin nimittäin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita. Hänet nimettiin myös Britannian pelottavimmat julkkikset -listalle. Listan muilla kärkisijoilla komeilivat artisti Amy Winehouse, realitytähti ja povipommi Katie Price ja laulajat Lady Gaga ja Ozzy Osbourne.