Snooki esitteli hoikentuneen vartalonsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Taannoin hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Nyt suosittu televisiotähti kuvattiin rutkasti laihtuneena Atlantic Cityssä. Katso kuvat tästä. Vaaleaan pikkumekkoon sonnustautuneen Snookin hoikempi olemus saikin kuvaajien huomion. Realityjulkkis on aiemmin kertonut seuraavansa syömisiään ja vähentävänsä alkoholinkäyttöään.

– Yritän syödä terveellisesti. Minun täytyy lopettaa myös alkoholin läträäminen. Jos juon, niin litkin vain Vodkaa, Snooki kertoi aiemmin tänä vuonna E! Online -lehdelle.

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai keväällä nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.