Kuolleeksi julistettu nainen heräsi ruumishuoneella

Ohhoh! · Neea Jokinen

Brasiliassa on ilmennyt tosielämän tapaus, joka muistuttaa lähinnä kauhuelokuvan tapahtumia. Kuolleeksi julistettu 60-vuotias nainen nimittäin virui ruumishuoneella, vaikka hän oli elossa. ”Kuolleen” naisen tytär pelasti äitinsä lähes varmalta kuolemalta.

O Globo -lehden mukaan Rosa Celestrino de Assisso todettiin lääkärin toimesta kuolleeksi kahden sairauskohtauksen jälkeen. Vanhus vietiin ruumishuoneelle, jossa tämä virui lähes kahden tunnin ajan muoviin käärittynä.

Naisen tytär Rosangela Celestrino kertoi menneensä ruumishuoneelle katsomaan äitiään viimeisen kerran. Kun tytär oli halaamassa äitinsä ruumista, hän huomasi tämän hengittävän. Säikähtänyt tytär kertoi tajunneensa silloin äidinsä elävän.

– Olin antamassa äidilleni viimeistä halausta, kunnes tunsin hänen hengittävän. Huusin muille äitini elävän ja kaikki katsoivat minua kuin hullua, Rosangela kertoi O Globo -lehdelle.

Sairaalan johtajan Manoel Moreira Filhon mukaan virheen huomaamisen jälkeen vanhus kiidätettiin takaisin sairaalaan. Nainen kiinnitettiin myös nopeasti takaisin hengityskoneisiin.