Poliisit tekivät ratsian BB-taloon – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa viikkotehtävä, jossa asukkaat autoilevat ympäri Suomea. Liikenteeseen kuuluu tietenkin olennaisena osana myös poliisiratsiat, jollaiseen asukkaat eilen ajoivat.

Illan tiimellyksessä poliisit iskivät BB-talon tehtäväalueella ja pysäyttivät asukkaiden menopelin. Asukkaat myös komennettiin ulos tarkempaa tarkastelua varten. Erityiseen syyniin joutuivat muiden muassa BB-Stefan ja BB-Tanja. Tarina ei kerro oliko Tanjan tarkastamisen syynä tämän edellisen päivän rajut huumekommentit.Kuva: Sub

Myöhemmin asukkaat keskustelivat ratsiasta ja Stefan ihmetteli sitä miten poliisit olivat voineet ola nauramatta ja kuinka he olivat uskaltaneet lyödä niin lujaa auton ikkunoihin.Kuva: Sub