34-vuotias Anna kertoi petikumppaniensa lukumäärän

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Anna Faris on noussut seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon, ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Viime vuonna hänen rintavarustuksensa koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Silikonit taannoin hankkinut leffatähti on nyt paljastanut petikumppaniensa lukumäärän. Faris nimittäin kertoi harrastaneensa seksiä viiden miehen kanssa ennen kuin hän meni naimisiin. Kaunotar avioitui 32-vuotiaan näyttelijäkomistus Chris Prattin kanssa vuonna 2009.

– Olen harrastanut viiden ihmisen kanssa seksiä ennen naimisiinmenoani. Eikös se olekin aika vähän? Olen sentään 34-vuotias, Faris kertoi uuden What’s Your Number? -elokuvansa esittelytilaisuudessa.

Faris kertoi ihastuneensa huimalla vauhdilla vastanäyttelijäänsä Chris Prattiin Take Me Home Tonight -elokuvan kuvauksissa vuonna 2007. Näyttelijätär kertoi tajunneensa pian miehen olevan hänelle ”se oikea”. Blondi paljasti olevansa epävarma seksuaalisuudestaan ja kertoi ettei pidä intiimien asioiden puhumisesta.

34-vuotias laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.