Britney Spearsin isä lypsää tyttäreltään miljoonia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears sai muutama vuosi sitten näyttävän hermoromahduksen. Tähtiartisti muistetaankin musiikkiuransa ohella myös tempauksistaan. Spears ajoi esimerkiksi päänsä kaljuksi raivopäissään ja hyökkäsi paparazzin kimppuun sateenvarjolla.

Poptähti on ollut oikeuden päätöksestä isänsä holhouksessa jo vuodesta 2008. Nyt megatähden isän uutisoitiin tienaavan maltaita tyttärensä kustannuksella. Hän nimittäin saa yli miljoonan dollarin palkkion jo pelkästään Spearsin Femme Fatale -maailmankiertueesta.

TMZ-sivuston mukaan tähden isä James Spears toimii tyttärensä kiertueen managerina. Spearsin oma manageri Larry Rudolph saa kymmenen prosenttia koko kiertueen tuloista kukkaroonsa. James Spears on hoitanut kiertueella tyttärensä turvatoimet, henkilökohtaisen aikataulun ja raha-asiat.

Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan kihlaushuhuja, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.