Holly Madison vakuutti rintansa miljoonasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supermallit ja julkkistähdet ovat jo pitkään vakuuttaneet erinäisiä ruumiinosiaan. Monet mallikaunottaret ovat esimerkiksi vakuuttaneet sääriään, kasvojaan ja jopa kämmeniään. Nyt lista on jatkunut eräällä rohkeasti poseeraavalla julkkiskaunottarella.

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi seuratuimpia Playmate-kaunottaria. Maaliskuussa Holly erosi miesystävästään Jack Marakatista ja on sittemmin nauttinut sinkkuelämästään.

Nyt seksikäs povipommi kertoi vakuuttaneensa rintansa peräti miljoonasta dollarista. Madison kertoi halunneensa turvata rintavarustuksensa ”kaiken varalta”. Hän nimittäin kertoi joutuvansa lopettamaan työnsä eroottisessa Las Vegasin Peepshow-näytöksessä, jos hänen rinnoilleen kävisi jotain. Katso kuvat vakuutetuista rinnoista tästä.

– Olen kuullut ihmisten vakuuttavan vartalonosiaan, joten mikäs siinä. Jos minun rinnoilleni kävisi jotain, joutuisin lopettamaan työni. Haluan turvata tulevaisuuteni, Madison kertoi People-lehdelle.

Kaunotar myönsikin, että hänen rintansa ovat ”rahantekijöitä”. Äskettäin uutisoitiin saksalaisen supermalli Heidi Klumin vakuuttaneen seksikkäät säärensä kahdella miljoonalla. Myös muhkeapeppuiset julkkistähdet Kim Kardashian ja Jennifer Lopez ovat vakuuttaneet näyttävät takamuksensa.

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.