Sebastian BB-talon kriisistä: ”Tää on ihan syvältä”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaat ovat epäonnistuneet Karavaanarit-viikkotehtävästään jatkuvien sääntörikkomuksiensa vuoksi. Talon tehtäväalueella syyslomareissua asuntovaunulla viettäneet asukkaat eivät välttyneet tälläkään kertaa riidoilta.

Tällä tuotantokaudella juonittelu on sallittua ja muun muuassa BB-Salar on ottanutkin siitä kaiken irti. Turkulaispoju on nimittäin kerännyt jo lukuisia asukastovereitaan liittoutumaan, jossa he keskustelevat ja juonittelevat tulevista nimeämisista. Liittoutumassa ovat mukana muun muuassa BB-Ben, BB-Amanda, BB-Veera ja BB-Stefan.

Ahtaissa tiloissa talon tehtäväalueella nukkuneiden asukkaiden mieliala alkoi kiristymään viikkotehtävän lopun häämöttäessä. Kovassa äänessä oli muun muuassa BB-Tanja, joka haistatteli Isoveljelle jatkuvasti eikä piitannut sääntörikkomuksista. Myös BB-Janica ja uusin naisasukas Veera ottivat yhteen.

Tänään uskonnollinen BB-Sebastian avautui aamupalapöydässä vierustoverilleen Benille talon asukasryhmistä. Jo tehtäväalueella asukkaat huomasivat porukan ”jakautuneen” ja asiasta keskusteltiinkin kiivaasti asukkaiden keskuudessa.

– Porukka on jakautunut kahteen. Tää on ihan syvältä. Viikonloppuna tulee kyllä paljon riitaa, Sebastian tilitti Benille.

– Mä ja Amanda ei ainakaan olla mikään porukka, vaik me puhutaankin paljon, BB-Ben vastasi tilannetta analysoineelle Sebastianille.