Avril Lavigne kiistää jyrkästi raskausväitteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne julkaisi taannoin singlen What The Hell, jonka menestys ei kuitenkaan yltänyt taannoin odotuksiin. Avril kuitenkin ilmoitti, että hän ei itse ota huonosta listasijoituksesta stressiä. Kesän hän vietti pääasiassa lomaillen muiden muassa Välimerellä.

Sittemmin oman Abbey Dawn -vaatemalliston julkistanut poppari kuvattiin pari viikkoa sitten meikittömänä ja homssuisena Sherman Oaksissa, Kaliforniassa. Toissapäivänä Avril ikuistettiin puolestaan asussa, joka peitti hänen vatsan alueensa tehokkaasti. Kuvat aiheuttivat heti epäilyjä raskaudesta, mutta nyt Lavigne on kiistänyt kohuväitteet.

– Hyvä Jumalani! Mitä ihmettä eilinen oli?! Olin ystäväni kanssa laitattamassa kynsiäni ja molemmat pukeuduimme ponchoon. Sitten yhtäkkiä koko netti väitti minun olevan raskaana. Se oli minusta loukkaavaa! Joten en todellakaan ole raskaana, Avril vuodatti Twitter-blogissaan.

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Äskettäin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.