Simon Cowell tekee 500 punnerrusta päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin äskettäin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Nyt Cowell on kertonut miten hän pitää huolta kunnostaan ja vartalostaan. Ökyrikas tähti paljasti nimittäin tekevänsä peräti 500 punnerrusta joka päivä.

– Teen joka päivä 500 punnerrusta uskonnollisella tarkkuudella. Syön joka päivä aamiaisen vuoteessa. Työpäiväni alkaa kahdelta iltapäivällä. Minulla on aika erikoiset rutiinit. Käyn päivällä hieronnassa ja ja juon 4 – 5 jääkylmää olutta. Teen töitä aamuviiteen saakka. Käyn kylvyssä kolme kertaa päivässä, Simon Cowell kertoi lehdelle.

Äskettäin 51-vuotias Simon Cowell kertoi lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron johdosta. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa.