Jalkapallotähtien huima Angry Birds -tempaus yllätti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme keväällä kuinka Yhdysvalloissa pelaava suomalainen jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen on noussut nettitähdeksi kahdella YouTube-videollaan. Niissä mies on esittellyt uskomattoman tarkkoja potkujaan jo sadoilletuhansille katsojille.

Videoilla suomalaispelaaja potkaisee jalkapallon pitkien etäisyyksien päästä muiden muassa koripallokoriin, roskakoriin ja osuu pallolla myös muihin hyvinkin pieniin liikkuviin maaleihin. Nyt Hurskainen ja hänen ystävänsä esittelevät uskomattoman tarkkoja potkujaan tosielämän Angry Birds -tempauksissaan. Videon lopuksi nähdään kuinka vedon hävinnyt Dan Jackson joutuu kärsimään rangaistuksen.

UNC Asheville Junior -joukkueen 23-vuotias maalivahti Lassi Hurskainen on saanut suosituimmalle videolleen jo 2,5 miljoonaa katselukertaa helmikuun puolivälin jälkeen. Hänen uusi videonsajulkaistiin perjantaina ja sekin noteerattiin heti amerikkalaisissa verkkomedioissa. Toukokuussa Hurskainen saapuu Suomeen kesäksi pelaamaan Joensuun Riverballin riveissä.