Isoveli kaatoi suolaa haavoihin – tämä tilanne raivostutti Annikan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat eräiden asukkaiden välillä ovat kiristyneet huomattavasti parhaillaan käynnissä olevan viikkotehtävän aikana. BB-Annika on nimittäin saanut tarpeekseen Janicasta, eikä neitokainen ainakaan piilottele mielipiteitään.

Isoveli on huomannut Annikan inhon ja määrännyt nimenomaan hänet ja Janican useita kertoja kohtaamaan toisensa. Eilen Isoveli kaatoi suolaa Annikan haavoihin määräämällä neitokaisen palvelemaan Janicaa karaoke-sessiossa. BB-Janica ei esimerkiksi saanut pitää itse mikrofonia, vaan Annikan tuli seisoa vieressä ja toimia elävänä mikrofonitelineenä.

Tehtävän aikana Annika näytti kiehuvan raivosta, mutta myöhemmin illalla hän kykeni jo naureskelemaan tilanteelle. Tosin hän ei saanut nauraa, koska neitokainen on passitettu helvettiin, jossa asukkaat saavat vain kärsiä.Kuvat: Sub