Cheek romutti Bentley-ökyautonsa Helsingissä – kallista romua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-tähti Cheek esitteli kesällä ökykalliin Bentley-autonsa Blockfest-tapahtuman markkinointivideolla. Nyt samainen ökyautonsa on osittain murskana, sillä räppäri kolaroi menopelinsä eilen rajusti.

Kolarista ensimmäisenä uutisoinut Ilta-Sanomat kertoi aiemmin tänään kuinka Bentley Continental -auto joutui onnettomuuteen Helsigin Hakaniemen sillalla. Tuolloin ei ollut vielä tietoa kenen auto oli kyseessä. Stara sai kuitenkin pian selville, että kyseessä oli suosittu hiphop-tähti Cheek. Räppäri kertoi, että ikävä onnettomuus ja sen seuraamukset eivät vaikuta hänen tuleviin keikkoihinsa.

– Tie oli liukas ja kiesi lähti kurvissa vesiliirtoon. Täytyy olla kiitollinen, että kukaan ei loukkaantunut. Peltiä saa uutta. Keikkareissaamiseen homma ei onneksi vaikuta. Hoidetaan matkat BMW GT:llä kuten aiemminkin. Muut kundit saa ajaa nyt vähän aikaa, Cheek kommentoi Staralle.

Ilta-Sanomien mukaan alueella on 40 kilometrin nopeusrajoitus. Cheek on nyt saamassa onnettomuudesta syytteen liikenteen vaarantamisesta ja ajokorttikin hyllytetään tilapäisesti. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.Kuva: YouTube, BlockfestKuva: YouTube, Blockfest