BB-Stefan valmis poistumaan talosta Amandan puolesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin äskettäin yllättävä käänne, kun BB-Stefan joutui mukaan häätöäänestykseen. Kuluneen viikon talon helvetti-osiossa asustanut 39-vuotias mies on omien sanojensa mukaan kovasti ihastunut 20-vuotiaaseen Amandaan.

Ihastuminen ei ole jäänyt keneltään asukkaalta huomaamatta, ja se korostuu erityisesti alkoholin vaikutuksen alaisena. Eilen taivaan asukkailla oli jälleen bileet, ja niiden tiimellyksessä Stefan kertoi muille taivaslaisille olevansa valmis lähtemään talosta Amandan puolesta, mikäli se olisi vain mahdollista. Amandaa ei nimetty häätöäänestykseen, mutta oljenkorsi-kilpailun voittanut BB-Terhi vaihtoi Amandan itsensä tilalle äänestykseen.

Hetki sitten Stefan näki kun helvetin puolella asuva BB-Amanda tuli aamupesulta ulkosuihkusta ja käveli takaisin lisähuoneeseen kivistä polkua pitkin.

– Moi, mulla on ollut kauhea ikävä sun halausta ja mun tekis kauheesti mieli tulla sun sylkkyyn, Stefan kertoi Amandalle.

Viime yönä Stefan järjesti Isovelille yksinpuhelun.

– Mulle on jostain syystä tullut tää Daddy-juttu. En ole sitä itse antanut, mutta mieluummin olisin ottanut sen Päällikön, jonka turkulainen Salar antoi mulle. Silloin kun mä tulin sisään, niin se sanoi ”Päällikkö!”. Sen olisin ottanut paljon mieluummin kuin Daddyn, Stefan puheli keskellä yötä.