Radiotähti ryöstettiin VIP-passin takia konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiläinen radiotähti Janice Long on joutunut poikkeuksellisen iskun uhriksi Lontoossa järjestetyn konsertin jälkeen. Long oli juuri vieraillut Lontoon maineikkaassa Palladiumissa, kun joku iski häntä nyrkillä kasvoihin ja varasti VIP-passin kaulasta.

Kyseessä oli Echo And The Bunnymen -yhtyeen konsertti, jossa radiotähti oli ollut mukana. Konsertista Long suuntasi työpaikalleen BBC:n studioille, kun matkalla hänet ryöstettiin väkivaltaisesti. Rikollisen matkaan lähti ainoastaan VIP-passi.

Ryöstön motiiviksi epäillään yhtyeen järjestämiä kutsuvierasjuhlia, joihin kyseisellä VIP-passilla pääsi sisään samana iltana. Poliisi sai myöhemmin kiinni ryöstöstä epäillyn henkilön, joka osoittautui 51-vuotiaaksi naiseksi.