Selena Gomezin rintamus kasvoi silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fanaattisista faneistaan tunnettu poptähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa kollegansa Selena Gomezin kanssa. Parin viikon sisällä nuoren julkkisparin treffit ovat nousseet otsikoihin useammankin kerran.

Pariskunta sai nimittäin Los Angelesin valtavan Staples Center -areenan yksityiseen käyttöönsä treffejä varten. Sen jälkeen pariskunta kuvattiin lähdössä romanttiselle helikopteriajelulle. Nyt Selena on kuvattu pitkästä aikaa ilman Justinia, ja saman tien hänen epäillään täyttäneen jonkin verran rintaliivejään, sillä neitokainen näyttää aikaisempaa muodokkaammalta.

Järisyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Teinipoppari julkaiseekin pian odotetusti uutta musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under The Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey.