Ben & Jerry’s iski jälleen – uusi jäätelömaku suututtaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jäätelömerkki Ben & Jerry tunnetaan erikoisista jäätelömauistaan, jotka ovat saaneet valtavan suosion erityisesti Yhdysvalloissa. Viime kuussa yhtiö lanseerasi ”Hikiset pallit” -jäätelömaun, joka suututti erityisesti lapsiperheet.

Nyt shokkimaut ovat saaneet jatkoa, kun lokakuun kausimakuna on lanseerattu New Yorkin mielenosoittajien puolesta kantaa ottava OccuPie Wall Street -jäätelömaku. Jäätelö sisältää ”sekavia ainesosia, joita on vaikea selittää” Yhdysvaltojen valtaapitävien talouspuheisiin viitaten.

Muutama päivä sitten Ben & Jerry’s -yhtiön johto julkaisi myös avoimen kirjeen, jossa se ilmaisi tukensa mielenosoittajille. Menestysyhtiö näkyvä tuki mielenosoittajille on aiheuttanut suuttumusta valtaapitävien ja Wall Streetin pankkiirien keskuudessa.

Kuva: Ben & Jerry’s

Hikiset -pallit jäätelömaun takia American Family Assosiation nousi barrikadeille. Järjestö ihmeteli etteikö Ben & Jerry’s parempaan pystynyt ja totesi nimen olevan rivo ja alatyylinen. Lisäksi ihmeteltiin millainen lapsi pyytäisi tätä makua kaupassa nimeltä. Järjestö pyytää kansalaisia lähettämään paheksuntakirjeitä yhtiölle.