Emma Stone alastonkohtauksista: ”Isäni tappaisi minut”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja hän on näytellyt jo useissa menestyselokuvissa. Superbad-leffassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin Easy A -elokuvan tähtenä, ja sen jälkeen neitokainen muutti tyyliään radikaalisti Spider-Man -elokuvaansa varten.

Nyt 22-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi, ettei hän uskalla poseerata kameralle alasti, koska hänen isänsä on nakukuvia vastaan. Stone nimittäin uskoi isäukkonsa suuttuvan paljaan pinnan vilauttamisesta niin paljon, että se rikkoisi heidän välinsä.

– Isäni tappaisi minut, jos poseeraisin alasti. Hän ei puhuisi minulle enää koskaan. Rakastan isääni, joten alastomuus kameran edessä on asia, joka hermostuttaa minua, Stone paljasti You-lehdelle.

Nuori elokuvatähti kertoi arvostavansa vanhempiaan ja olevansa kiitollinen heidän kasvatusmenetelmistään. Stone nimittäin kertoi äidin ja isänsä olleen aina kannustavia tyttärensä näyttelijänuralla.

Emma Stone paljasti äskettäin saaneensa paniikkikohtauksen Crazy Stupid Love -elokuvansa kuvauksissa. Hän tarvitsi sijaisnäyttelijän erääseen elokuvan kohtaukseen, jossa vastanäyttelijä Ryan Goslingin oli tarkoitus nostaa hänet ilmaan. Näyttelijäkaunotar ei nimittäin pystynyt siihen itse lapsuudessa tapahtuneen välikohtauksen takia. Stone kertoi murtaneensa lapsuudessaan molemmat kätensä, kun hän tippui liikuntatunnilla nojapuiden päältä.