Kim Kardashianin aviomies hävitti vihkisormuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Kim Kardashian nosti aviomiehensä yhdeksi viihdemaailman seuratuimmaksi komistukseksi alettuaan seurustelemaan NBA-tähden kanssa viime vuonna. Pariskunta avioitui 20. elokuuta ja he tienasivat häistään 18 miljoonaa dollaria.

Nyt lähes kaksimetrisen koripalloilija Kris Humphriesin kerrotaan hävittäneen hulppean Lorraine Schwartzin suunnitteleman vihkisormuksensa. Tuoreen aviomiehen kerrottiin hävittäneen sen Minneapolisin lentokentällä. Koristähden kerrottiin menneen silminnähden paniikkiin huomattuaan sormuksensa hävinneen.

– Kris ryömi lentokentän turvatarkastuksessa etsien kadonnutta sormustaan. Kukaan ei auttanut häntä, joten päätin ottaa ohjat käsiini. Rauhoittelin häntä ja etsimme sormusta, turvatarkastuksen jonossa seisonut Omar Ahmad kertoi Radar Online -sivustolle.

Ahmad kertoi ettei Krisin kaksi joukkuetoveria auttaneet lainkaan ystäväänsä sormuksen etsimisessä. Laupias samarialainen Ahmad kertoi löytäneensä sormuksen turvatarkastuksen nurkasta kymmenen minuutin etsimisen jälkeen. Hän kertoi Krisin olleen kiitollinen hänelle tuntemattoman miehen avusta.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.