Adam Levine alasti mallityttöystävän kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdyvaltalainen rock-yhtye Maroon 5 tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat This Love, She Will Be Loved ja Misery. Grammy-palkitun yhtyeen keulahahmo ja laulaja Adam Levine työskenteli ennen muusikon uraansa tarjoilijana.

Nyt 32-vuotias tatuoitu poptähti riisui vaatteensa Venäjän Vogue-lehden kansikuvauksia varten. Myös Levinen mallityttöystävä Anne Vyalitsyna poseerasi lehdelle, sillä yhdessä kuvassa hän muun muuassa peitti alastoman vartalonsa ainoastaan sähkökitaralla. Katso kuvat tästä.

Pariskunta on seurustellut viime vuoden keväästä saakka. Sports Illustrated -lehden uimapukumallinakin nähty Anne on esiintynyt myös Maroon 5 -yhtyeen musiikkivideoissa. Bändin Misery-kappaleen videossa mallikaunotar näyttelee Adam Levinen väkivaltaista tyttöystävää.

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.