Gene Simmons avioitui viimein – seurusteli 28 vuotta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kiss-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons on tullut tutuksi musiikkinsa lisäksi myös muiden muassa Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja perhettään seuraavan realityohjelman päätähtenä.

Nyt rocktähti on astunut alttarille pitkäaikaisen tyttöystävänsä Shannon Tweedin kanssa. Pariskunta on seurustellut 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Gene Simmons on aiemmin sanonut ettei hän aio koskaan mennä naimisiin. Toisin kuitenkin kävi, sillä pariskunta sai toisensa Beverly Hillsissä järjestetyissä häissä.

– Oli minun aikani aikuistua, Simmons kommentoi naimisiinmenoa Radar Online -sivuston mukaan.

Rakastuneen parin kerrottiin lähtevän häämatkalle meren kuohuihin. He nimittäin aikovat matkustaa luksusjahdilla Karibialle. Odotetuissa häissä vieraina nähtiin muun muuassa Playboy-moguli Hugh Hefner ja Kiss-yhtyeen jäsen Paul Stanley. 

62-vuotias Kiss-basisti ja entinen Playboy-malli kihlautuivat lomamatkallaan Belizessä. Romanttinen kosinta kuvattiin heidän realitysarjansa The Gene Simmons Family Jewelsin kuudennelle tuotantokaudelle. Simmons polvistui tyttöystävänsä eteen ja pyysi tätä vaimokseen. 53-vuotias Tweedy purskahti onnellisena itkuun.