Lindsay Lohan pilasi hampaansa huumeilla? Katso shokkikuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Sekoileva entinen teinitähti Lindsay Lohan määrättiin aiemmin tänä vuonna suorittamaan 460 tuntia yhdyskuntapalvelua Los Angelesin naistenkeskuksessa. Kohukaunotar nimittäin varasti tammikuussa 2.500 dollarin arvoisen kaulakorun ja sai teostaan rangaistuksen.

Kerroimme eilen kuinka rappiolla olevan Lindsayn rajusti muuttuneeseen purukalustoon kiinnitettiin huomiota. Tähti nimittäin poseerasi punaisella matolla ja neitokaisen suussa nähtiin todella törkyinen hammasrivistö. Nyt hammasongelman syy on mahdollisesti selvinnyt.

Nyt asiantuntijat ovat pohtineet ällöttävien hampaiden törkyisyyttä. Hammaslääkäri Pankaj Singh kertoi Lindsayn hampaiden kunnon johtuvan tupakanpoltosta, huumeidenkäytöstä ja henkilökohtaisen hygienian huolimattomuudesta.

– Tupakointi kellertää hampaat, joka on selvästi näkyvissä Lindsayn tuoreimmissa kuvissa. Näkyvimmät vauriot johtuvat kuitenkin huumeidenkäytöstä, hammaslääkäri perusteli Radar Online -sivustolle.

Mean Girls -hittielokuvan tähti on ollut jo kuusi kertaa vieroituksessa päihdesekoilujensa takia. Kohukaunottaren ystävät ovat toivoneet, että Lindsay hakisi jälleen kerran apua ongelmiinsa. He nimittäin haluavat julkkisystävänsä selviytyvän lopullisesti rappiostaan.

Lindsay Lohanin uutisoitiin äskettäin saaneen potkut yhdyskuntapalvelustaan surkean työsitoumisensa takia. 25-vuotias lakeja vastustava tähti ei nimittäin ilmestynyt töihin sovittuina aikoina ja on suorittanut vasta 80 tuntia määrätystä 460 tunnista. Kohujulkkis joutuu tuomarin puheille 17. lokakuuta, jolloin selviää, joutuuko Lindsay jälleen kerran kaltereiden taakse tyhmyytensä ja välinpitämättömyytensä takia.