Miley Cyrus paljasti bikinikroppansa rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa omia paljastuskuviaan. Teinitähti onkin saanut kritiikkiä vähäpukeisesta ja huomiota herättävästä pukeutumistyylistään

Nyt 18-vuotias teinitähti kuvattiin Malibun rannalla pikkuisiin bikineihin sonnustautuneena. Auliisti vartaloaan esittelevä laulaja näytti umpirakastuneelta aussipoikaystävänsä Liam Hemsworthin kainalossa. Pariskunta vaihtoikin kuumia suudelmia kivikkoisella rannalla.

Hannah Montana -tähti on aiemmin seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Nykyisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin hän tapasi The Last Song -elokuvansa kuvauksissa. Pariskunnan on kerrottu eronneen jo muutaman kerran, mutta palanneen aina takaisin yhteen.

Kesällä Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhtenäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Teinitähti totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa, että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.