Robert Pattinson feikkihäistään: ”Merkityksellinen hetki”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene ja Kellan Lutz.

Äskettäin 21-vuotias vampyyrielokuvissa Bella Swania esittävä Kristen Stewart kertoi purskahtaneensa itkuun uusimman Twilight-elokuvan kuvauksissa. Elokuvassa nimittäin nähdään romanttinen hääseremonia, jossa Stewartin roolihahmo menee naimisiin Robert Pattinsonin näyttelemän Edward Cullen -vampyyripojan kanssa.

Nyt 25-vuotias yksi elokuvan päätähdistä, eli Robert Pattinson, kertoi myös pitäneensä kyseistä hääkohtausta koskettavana. Hän nimittäin kertoi intiimin tilaisuuden olevan merkityksellinen hetki koko Twilight-saagalle.

– Häät ovat merkityksellinen hetki koko Twilight-sarjalle. Sitä on odotettu, sillä Edward kosi Bellaa melkein viisikymmentä kertaa, Pattinson kuvaili häätilannetta Popsugar-sivustolla.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on näyttelijäkaunottarelle rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.