Heather Morris lesboili lukiossa – halusi saada miesten huomion

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanlaajuiseen suosioon noussut Glee-televisiosarja on tehnyt tähdistään suuren luokan julkkiksia. Cheerleader-kaunotar Brittany Piercea sarjassa näyttelevä Heather Morris on muun muuassa noussut yhdeksi sarjan seuratuimmaksi tähdeksi.

Nyt 24-vuotias tanssijakaunotar paljasti yksityiskohtia lesbokokeiluistaan. Hän nimittäin kertoi kuherrelleensa lukioaikoinaan tyttöjen kanssa, jotta miehet olisivat kiinnostuneet Heatheristä. Glee-tähti kertoi lesbopusujen yleensä saaneenkin miesten huomion.

– Suutelin tyttöjen kanssa lukioaikoinani, mutta yleensä vain miesten takia, Heather paljasti Seventeen-lehdelle.

Tähti on jakanut myös kuumia lesbosuudelmia Glee-hittisarjassa vastanäyttelijänsä Naya Riveran kanssa. Taannoin silikonirintansa poistattanut nuori tähti on kuitenkin umpirakastunut poikaystäväänsä Taylor Hubbelliin, jonka kanssa hän on seurustellut lukiosta asti.

23-vuotias arizonalaissyntyinen Heather Morris, koko nimeltään Heather Elizabeth Morris, tunnetaan erityisesti näyttelijänä ja tanssijana. Hänen tunnetuin pestinsä on Brittany-roolihahmo suositussa Glee-televisiosarjassa. Lisäksi Morris on nähty Eli Stone ja Swingtown -sarjoissa sekä Fired Up -elokuvassa. Heather oli vuonna 2006 mukana myös So You Think You Can Dance -tanssiohjelman karsinnoissa, mutta ei lopulta selvinnyt 20 finalistin joukkoon.