Justin Bieber murskasi faniensa sydämet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Fanaattisista faneistaan tunnettu poptähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa kollegansa Selena Gomezin kanssa. 17-vuotias kanadalaistähti on viime aikoina tuonut suhdettaan enemmän esille julkaisemalla lukuisia kuhertelukuvia tyttöystävänsä kanssa.

Nyt nuori megatähti myönsi viimein olevansa rakastunut tyttöystäväänsä Selena Gomeziin. Teinipoppari nimittäin paljasti yksityiskohtia parin seuratusta suhteesta New!-lehdelle. Hän muun muuassa kehui tyttöystäväänsä kuumaksi ja hauskaksi pakkaukseksi.

– En olisi hänen kanssaan, jos en olisi rakastunut. Kaikki näkevät, että Selena on kuuma ja se on hienoa. Hänessä on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä ulkokuori, Bieber paljasti New!-lehdelle.

Äskettäin viihdelehdissä kohistiin Justin Bieberin tuhlaavan huimia summia 19-vuotiaaseen tyttöystäväänsä. Hänen nimittäin kerrottiin ostavan vanhemmalle kullalleen kalliita lahjoja ja vievän tätä jatkuvasti yksityislentokoneella tiukasti vartioituneille ökytreffeille.

Järisyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Teinipoppari julkaisee myös pian odotetusti uutta musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under the Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey.