Paparazzit iskivät – Justin Bieber raivostui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Fanaattisista faneistaan tunnettu Justin Bieber kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Tähden ihailijat ovatkin olleet lähes sekoamisen partaalla keikka-alueilla. Äskettäin massiivinen fanilauma raivasi tiensä teinipopparin vartioidulle hotellialueelle Argentiinassa.

Nyt 17-vuotiaan supertähden kerrottiin raivostuneen Chilessä tapahtuneelle paparazzien hyökkäykselle. Tunkeilevat paparazzit nimittäin alkoivat hakkaamaan Bieberiä kuljettanutta autoa. He myös muun muuassa estivät tämän auton liikkeellelähtemistä, sillä valokuvaajat valtasivat auton kulkuväylän.

– Rakkaat paparazzit. Kävelen teitä kohti rauhallisesti ja sitten jotkut teistä päättävät potkia ja lyödä autoani. Näyttäkää arvostusta, niin saatte sitä takaisin, Justin Bieber kirjoitti ikävästä välikohtauksesta Twitter-blogissaan.

Teinitähden parhaillaan pyörivästä maailmankiertueesta ei ole juurikaan puuttunut draamaa. Bieber joutui nimittäin äskettäin rukoilemaan faneiltaan, että he eivät enää murtautuisi tähden hotellialueelle. Lukuisat uutiskanavat ovat julkaisseet videomateriaalia poptähden eteläamerikkalaisten fanien käyttäytymisestä.

Järistyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber julkaisee pian odotettua musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under the Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey. Teinisensaation tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Baby, U Smile, Somebody To Love ja One Less Lonely Girl.