Scarlett Johansson masentui – avioero vei voimat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson joutui äskettäin hakkerin uhriksi. Tähden kännykästä varastetut intiimit kuvat nimittäin levisivät internetiin. Poliisi sai laajojen etsintöjen ja tutkimuksien jälkeen pidätettyä hakkerin, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio.

Nyt 26-vuotias seksikäs leffatähti avautui taannoisesta avioerostaan. Scarlett nimittäin erosi näyttelijäkomistus Ryan Reynoldsista vain kahden vuoden avioliiton jälkeen. Hän kertoi muun muuassa kivuliaan avioeron vieneen häneltä voimat. Kaunotar myönsi myös masentuneensa eron jälkeen.

– Olin aluksi todella masentunut. Noin viikko avioeron jälkeen, nostin itseäni niskasta ja kokosin itseni, Scarlett kertoi The Sun –lehden mukaan.

Entinen Hollywood-unelmapari ilmoitti avioerostaan joulukuussa vuonna 2010. He kertoivat eronneensa ystävinä pitkän harkinnan jälkeen. Eron jälkeen Scarlett Johansson on yhdistetty muun muuassa lukuisiin näyttelijäkomistuksiin kuten Sean Penniin, Bradley Cooperiin ja Kieran Culkiniin.

Kanadalaistähti Ryan Reynolds on myös jatkanut ahkerasti deittailua avioeronsa jälkeen. Hänen naisseikkailujaan seurataankin jatkuvasti viihdelehdissä. Eron jälkeen komistuksen on kerrottu seurustelleen muun muuassa vastanäyttelijänsä Sandra Bullockin kanssa. Myös Oscar-voittaja Charlize Theronin on kerrottu viihtyneen Reynoldsin kainalossa. Äskettäin maailman seksikkäimmäksi mieheksi äänestetyn näyttelijän kerrottiin seurustelevan Gossip Girl –tähti Blake Livelyn kanssa.