Dallas-sarjan Larry Hagmanilla on syöpä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Legendaarisen Dallas-saippuasarjan päätähti Larry Hagman kärsi taannoin vakavista päihdeongelmista. Hagman kertoi muun muuassa Oscar-voittaja Jack Nicholsonin tutustuttaneen hänet marihuanaan. Vuonna 1996 alkoholisoituneelle tähdelle tehtiin maksansiirto.

Nyt 80-vuotiaan Dallas-suosikkinäyttelijän kerrotaan sairastuneen syöpään. Hagman ilmoitti sairaudestaan itse lehdistötiedotteella. Näyttelijä ilmoitti hoitavansa sairauttaan, mutta työskentelevänsä edelleen Dallasin J.R. Ewing -roolihahmonsa parissa.

– Minulla todettiin syöpä. Haluan kaikkien tietävän, että syöpämuotoni on yleinen ja helposti hoidettavissa. Hoidan sairauttani ja jatkan työskentelyä, Hagman kertoi tiedotteessaan Contact Music -sivuston mukaan.

Dallas-saippuasarja on yksi televisiohistorian kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista. Klassikkosarjan päätähti Larry Hagman on seurustellut muun muuassa Dynastia-saippuasarjan kaunottaren Joan Collinsin kanssa. Vuonna 1954 näyttelijä meni naimisiin ruotsalaissyntyisen Maj Axelssonin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Heidi Kristina ja Preston. Taannoin pariskunta myi Kaliforniassa sijaitsevan lukaalinsa 9,5 miljoonalla dollarilla.