Van Damme ajoi autonsa kanaaliin – yritti nostaa omin voimin!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Toimintaelokuvien tähti Jean-Claude Van Damme työskenteli ennen näyttelijänuraansa muun muuassa taksikuskina, pizzalähettinä ja yökerhojen ovivahtina. Lihaskimpulle tarjottiin vuonna 2008 roolia The Expendables –elokuvasta, mutta hän kieltäytyi siitä.

Nyt 50-vuotiaan Hollywood-tähden uutisoitiin törttöilleen menopelillään. Van Damme nimittäin ajoi autonsa kanaalin lähdettyään eräästä belgialaisesta yökerhosta kotiin. The Sun –sivuston mukaan muskelinäyttelijä yritti nostaa veteen vajonneen ajokkinsa takaisin maanpinnalle omin voimin.

Itämaisten taistelulajien taitaja tajusi kuitenkin pian ettei jaksa nostaa kaaraansa vedestä yksin. Hänen kerrottiin pyytäneen apua nostotyöhön yökerhon turvamiehiltä. Yökerhon edustaja kertoi Van Dammen juoneen sinä iltana yhden drinkin, mutta ei näyttänyt humalaiselta klubilta poistuttuaan.

Belgialainen Jean-Claude Van Damme, oikealta nimeltään Jean-Claude Van Varenberg aloitti taistelulajiharrastuksensa kymmenen vuoden iässä. Sittemmin hän on saanut muun muuassa mustan vyön Shotokan karatessa. Hän aloitti 16-vuotiaana baletin, jotta hän saisi vartaloonsa lisää notkeutta. Toimintaelokuvien näyttelijä muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1981 ja sai ensimmäisen isomman roolinsa Haastaja-elokuvasta vuonna 1986. Van Damme toimii myös käsikirjoittajana ja tuottajana.