Salakuva kuohuttaa – kapteeni nukkui lentokoneen ohjaimissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Autoilijoita kehotetaan väsymyksen partaalla ottamaan lyhyet nokoset esimerkiksi tienvarsien taukopaikoilla. Nyt erään unisen kuljettajan nokoset ikuistettiin kameralle ja kuva on aiheuttanut ihmetystä maailmalla.

Kiinalainen Cathay Pacific -lentoyhtiön pilotti kuvattiin nimittäin nukkumassa koneen ohjaamossa kesken lennon. Kuvassa nähdään, kuinka lentokapteeni nukkuu ohjaamon penkillä kädet puuskassa ja tuoli lepoasentoon säädettynä. Kuvan oli napannut salaa joku lentoyhtiön työntekijöistä.

Pilotti kertoi tunnistaneensa itsensä kuvasta, joka julkaistiin paikallisessa sanomalehdessä. Lentoyhtiö julkaisi asiasta pian tiedotteen ja kertoi salakuvan napanneen työntekijän rikkoneen törkeästi yhtiön sääntöjä.

– Kuvaa ei olisi saanut julkaista. Yhtiömme sallii lyhyen lepotauon työntekijöilleen, mutta vain tiukan tarkkailun yhteydessä, lentoyhtiön edustaja kertoi tiedotteessaan Monsters And Critics -sivuston mukaan.