Christina Milianin bikinikroppa hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin takavuosina menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Räppäri The Dreamin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin.

Nyt 30-vuotias julkisuuden valokeilaan palannut laulajakaunotar paljasti tulikuuman bikinivartalonsa Las Vegasissa. Timmissä kunnossa olevan tähden muodokas vartalo näyttää tuoreimmissa kuvissaan hipovan täydellisyyttä. Ruskettunut Milian nautti auringosta ja meren aalloista tyttärensä kanssa.

Äskettäin Christina Milianin kerrottiin harkitsevan oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan. Poptähden salaattiannoksesta löytyi nimittäin jauhettu purukumi. Kaunotar oli syönyt salaattiannoksestaan jo suurimman osan ennen purukumin löytymistä. Milianin kerrottiin ihmetelleen oudon ja “jauhaisan” aineksen tuntoa suussaan ja sylkeneen suupalansa pois. Ymmärrettyään oudon aineksen olleen jättimäinen ja “käytetty” purukumi, tähden kerrottiin ryntäneen vessaan oksentamaan.