Jennifer Lopez pokasi Hollywood-tähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinolaulajatar Jennifer Lopez erosi äskettäin miehestään Marc Anthonysta seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Love?-albumillaan takaisin hittilistojen kärkeen noussut tähtiartisti nähdään myös American Idol -ohjelman tuomaristossa.

42-vuotiaan Jenniferin kerrotaan ihastuneen The Hangover -elokuvan komistus Bradley Cooperiin. Pariskunta kuvattiin jo viime kuussa läheisissä tunnelmissa newyorkilaisessa ravintolassa. Treffit saivat pian jatkoa, sillä heidät bongattiin äskettäin yhdessä Los Angelesissa.

– Jennifer ja Bradley ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä toisiinsa ensimmäisten treffiensä jälkeen. Jennifer on selvästi ihastunut häneen, lähde paljasti People-sivustolle.

Unelmapariskunnan Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn avioeron syyksi epäiltiin myös 42-vuotiaan Lopezin ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Latinokaunottareen yhdistetty näyttelijäkomistus Bradley Cooper on seurustellut muun muuassa Renee Zellwegerin kanssa. Äskettäin näyttelijä yhdistettiin Hollywood-kaunotar Olivia Wildeen.