Twilight-kaunotar ja American Idol -tähti naimisiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene, Nikki Reed ja Kellan Lutz.

Nyt 23-vuotias vampyyrielokuvien tähti Nikki Reed meni naimisiin American Idol -kilpailusta kuuluisaksi nousseen Paul McDonaldin kanssa. Tähtipari tapasi toisensa maaliskuussa Red Riding Hood -elokuvan ensi-illassa.

Pariskunta yllätti taannoin faninsa yllätyskihloillaan, sillä he sormustivat toisensa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Yksityisessä seremoniassa vihitty pari avioitui 16. lokakuuta sadan vieraan edessä Malibussa.

– Olemme niin onnellisia! Olimme ystäviemme ja läheistemme ympäröiminä. Onneksi tämä päivä tapahtui, Nikki Reedin edustajat kertoivat parin sanoneen Popsugar-sivuston mukaan.

Nikki Reed näyttelee hittielokuvissa Rosalie Hale -vampyyrityttöä. Tulevassa elokuvassa tähden roolihahmosta paljastuu muun muuassa uusia piirteitä. Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Kristen Stewartin roolihahmosta Bella Swanista tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.