Disney-tähti pidätettiin rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-näyttelijä Mitchel Musso tunnetaan parhaiten roolistaan Oliver Okenina Hannah Montana -televisiosarjassa. Teinitähti on myös työstänyt uraa myös musiikin parissa ja julkaissut muun muuassa kaksi levyä.

Nyt 20-vuotiaan näyttelijän uutisoitiin jääneen kiinni rattijuopumuksesta. Musso nimittäin pidätettiin viikonloppuna Kalifornian Burbankissa, kun poliisit kiinnittivät huomiota tämän hurjastelevaan ajotyyliin. Tähti pidätettiin ja puhallutuksessa selvisi tämän olleen alkoholin vaikutuksen alaisena.

– Musso on 20-vuotias, joten alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen hänen iässään on laitonta. Hän puhalsi reilusti yli sallitun promillerajan, Burbankin poliisin edustaja Sean Kelley kertoi E! News -sivustolle.

Texasissa varttunut Mitchel Musso asuu nykyään Kalifornian Valenciassa. Hän teki Hollywood-elokuvadebyyttinsä Secondhand Lions -elokuvassa veljensä Marcin kanssa. Näyttelijä on kertonut viihtyvänsä myös vapaa-ajalla Hannah Montana -televisiosarjan tähtien kanssa. Hän on myös hyvä ystävä supertähti Miley Cyruksen kanssa. Musson tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa The In Crowd, Hey ja Lean On Me. Hän levytti myös vastanäyttelijänsä Emily Osmentin kanssa If I Didn’t Have You -kappaleen.