Wow, F1-perijätär alasti miljoonan setelikasassa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on noussut usein otsikoihin uhkeiden muotojensa ansiosta. Poveaan auliisti esittelevä kaunotar paljasti äskettäin tilanneensa pikkusiskonsa polttareihin kaksi lesbotanssijaa.

Ökyrikas seurapiirijulkkis riisuutui taannoin hyväntekeväisyyden nimissä, sillä hänet nähtiin poseeramassa PETA-järjestön kampanjakuvassa ylävartalo paljaan. Nyt 27-vuotias kaunotar poseeraa alasti miljoonan punnan setelikasaan kääriytyneenä. Kuvat ikuisti valokuvaaja Tyler Shields.

Kuva: Tyler Shields

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1-kilpailuja Italian televisiossa.