Twilight-elokuvasta julki kiihkeitä otoksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene ja Kellan Lutz.

Nyt pian ensi-iltansa saavasta ja odotetusta elokuvasta on julkaistu uusia upeita kuvia. Kuvasarjassa nähdään muun muuassa kiihkeä otos, jossa Kristen Stewart on rakastuneen näköisenä Robert Pattinsonin käsivarsilla. Kuvissa nähdään myös näyttäviä otoksia elokuvan romanttisesta hääkohtauksesta ja trooppisesta häämatkasta.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on näyttelijäkaunottarelle rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.