Hampaat lähtevät suusta: ”Lindsay Lohan käyttää kovia huumeita”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vankilassakin virunut entinen teinitähti Lindsay Lohan määrättiin äskettäin töihin ruumishuoneelle. Kohujulkkiksen työtehtäviin kuuluu muun muuassa lattioiden lakaiseminen. Tähdelle määrätty yhdyskuntapalvelu ei ole sujunut vaatimusten mukaisesti ja hän on joutumassa takaisin vankilaan.

Lindsay Lohan aiheutti äskettäin hämmennystä rajusti muuttuneella hammasrivistöllään. Tähden hampaat nimittäin näyttivät todella törkyisiltä tuoreimmissa kuvissa. Asiantuntijat pohtivat äkillistä muutosta, ja kertoivat sen voivan johtua muun muuassa huumeiden käytöstä.

Nyt tähden isä Michael Lohan on paljastanut tyttärensä käyttävän kovia huumeita. Isän mielestä hampaiden muutos johtuu mitä todennäköisemmin siitä, että Lindsay polttaa metamfetamiinia ja crack-kokaiinia. Michael Lohan pyysi äskettäin oikeudelta, että hänen tyttärelleen määrättäisiin vieroitushoitaja.

– Hampaiden muutos johtuu siitä, että Lindsay polttaa piipulla kovia huumeita. Hän polttaa joko metamfetamiinia tai crackia. En aio salailla sitä, Michael Lohan kertoi Hollywood Life -sivustolle.

Lindsay joutui keskiviikkona käsiraudoissa poliisivankilaan, koska tämä oli laiminlyönyt jatkuvasti ehdonalaistaan. Hänet kuitenkin vapautettiin jo seuraavana päivänä, kun 100.000 dollarin takuusumma maksettiin. Isä kertoi toivovansa, että Lindsay pysyisi tulevaisuudessa kaidalla tiellä.

– Lindsay tarvitsee hoitoa ja hän kuuluu vieroitukseen. Minun tehtäväni on pitää negatiiviset vaikuttajat poissa tyttäreni elämästä, isä kertoi.

Lindsay Lohan odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä, joka järjestetään 2. marraskuuta. Tuomari määräsi, että tähden täytyy seuraavaan oikeudenkäyntiin mennessä työskennellä ruumishuoneella 16 tunnin verran. Kohujulkkis on potkittu pellolle jo kahdesta aiemmasta yhdyskuntapalveluksestaan laiminlyönnin ja surkean työpanoksen takia.