Norjalainen BB-asukki sai kunnon bileet – näin suomalaiset dokaavat

Big Brother · Stara.fi

Eilen suomalaiset Big Brother -katsojat saivat jälleen jännitettävää, kun kuluvan kauden asukasvaihto käynnistyi. BB-Janica suuntasi Norjaan, josta tilalle saapui BB-Siv Anita. Neitokainen sai aikamoiset tervetuliaisbileet, joista kaikki eivät kuitenkaan päässeet nauttimaan.

Naiset eivät nimittäin Isovelin päätöksestä saaneet osallistua lainkaan tulokkaan juhliin, jotka olivat samalla myös Terhin synttärijuhlat. Naiset määrättiin talon toiseen osaan, eikä heillä ollut pääsyä tulokkaan bileisiin. Luonnollisesti naiset protestoivat erikoista päätöstä vastaan.

Miehet sen sijaan tarjosivat BB-Siv Anitalle ikimuistoiset bileet, sillä miesasukkaat vetivät ”kunnon koomat” ja yrittivät parhaansa mukaan viihdyttää vierasta siinä kunnossa. BB-Mikael piti seuraa tulokkaalle, mutta BB-Stefan tyytyi ainoastaan sopertamaan epäselvästi jotain mistä ei saanut lainkaan selvää. Stefanilla näytti olevan asukkaille ja tulokkaalle paljonkin asiaa, mutta asian sisällöstä ei saanut mitään selvää.