Scarlett Johansson pokasi ex-lapsitähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvaohjaaja David Fincher paljasti äskettäin, miksi hän ei halunnut Scarlett Johanssonia uusimpaan The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvaansa. Fincherin mielestä näyttelijätär on nimittäin liian seksikäs. Kaunotar ei saanut Lisbeth Salanderin roolia elokuvasta näyttävän ulkonäkönsä vuoksi.

Nyt Johanssonin tähden kerrotaan deittailevan näyttelijä Joseph Gordon-Levittiä. Heidät kuvattiin nimittäin suutelemassa New Yorkissa viime kuussa. Silminnäkijöiden mukaan tähdet näyttivät onnellisilta ja rakastuneilta.

– He suutelivat ja näyttivät rakastuneilta, lähde paljasti Us Weekly -lehdelle.

Johansson erosi taannoin aviomiehestään Ryan Reynoldsista. Tähti avautui äskettäin paljon uutisoidusta avioerosta ja kertoi muun muuassa masentuneensa eron jälkeen. Kaunotar kertoi muun muuassa murjottaneensa kotonaan viikon ajan, mutta sen jälkeen ottaneen itseään niskasta kiinni.

Scarlett Johansson joutui äskettäin hakkerin uhriksi. Tähden kännykästä varastetut intiimit kuvat nimittäin levisivät internetiin. Poliisi sai laajojen etsintöjen ja tutkimuksien jälkeen pidätettyä hakkerin, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio. Hakkeri pääsi käsiin myös lukuisten muiden tähtien yksityisiin tileihin. Esimerkiksi teinitähti Miley Cyrus ja Hollywood-kaunotar Mila Kunis joutuivat hakkerin uhreiksi.