Hittiyhtye LMFAO Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa myyntitilastojen kärkisijoja Party Rock Anthem -singlellään hallinnut LMFAO saapuu keikkailemaan Helsingin The Circus -klubille 16. helmikuuta. Yhtyeen läpimurtohitti on soinut kesän aikana Suomessa tiiviisti niin radioissa kuin klubeillakin.

Lavalla nähdään myös Far East Movement, joka tunnetaan kappaleistaan Like a G6 ja If I Was You (OMG). Toisena ulkomaalaisena lämppärinä nähdään nuori ja lupaava yhdysvaltalainen naislaulaja Collette Carr.

Vuonna 2006 Los Angelesissa perustetun LMFAOn muodostavat DJ-räppärit Redfoo (Stefan Kendal Gordy ja SkyBlu. Miehet ovat sukua legendaariselle Motown -tuottajalle Berry Gordylle. Varsin humoristisista videoistaan tunnetun bändin nimi LMFAO on initialismi sanoista Laughing My Fucking Ass Off, ja se lausutaan kirjain kirjaimelta. Yhdysvalloissa yhtye joutui keksimään lyhenteelle toisen tarkoituksen, koska bändin oikea nimi oli liian rietas sikäläisille markkinoille.

Ennen LMFAOn perustamista, miehet olivat pitkään ehtineet toimia DJ:nä Las Vegasissa ja tätä kautta he keräsivät paljon kokemusta bilekulttuurista ja tanssimusiikista. Energisestä bilemusiikkia tuottava duo on tunnettu myös hauskoista musiikkivideoistaan. Tänä vuonna julkaistu Party Rock Anthemn -video on kerännyt YouTubessa jo yli 200 miljoonaa katsojaa. Videolla Redfoo ja SkyBlu toivat uudelleen muotiin Shuffling -tanssityylin.

LMFAO-yhtyeen ensimmäinen albumi Party Rock sai Grammy ehdokkuuden parhaasta elektronisen musiikin albumista ja levyn singlejä myytiin yhteensä yli neljä miljoonaa kappaletta. Yhtyeen uusimmalta Sorry For Party Rocking -albumilta on Suomessa ehditty julkaista myös Champagne

Showers -single. Tällä hetkellä kovassa nosteessa olevan I Am Sexy And I Know It -kappaleen musiikkivideolla nähdään aikuisviihdetähti Ron Jeremy.