John Travolta ei saanut pöytävarausta – luultiin pilailuksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu näyttelijä John Travolta tunnetaan innokkaana lentäjänä. Lentokapteenin koulutuksen saanut supertähti omistaa oman Boeing 707 -matkustajakoneen, jolla hän voi lentää maailman ääriin suoraan takapihallaan olevalta täysikokoiselta kiitotieltä.

Nyt 57-vuotias ökyrikas supertähti joutui kylmän viileästi torjutuksi KFC-ravintolassa Englannissa. Näyttelijän assistentti yritti varata kyseisestä pikaruokalasta Travoltalle pöytää, mutta tuloksetta. Ruokapaikan työntekijä ei nimittäin uskonut assistentin pyyntöä todeksi.

Työntekijän kerrottiin myös sanoneen puhelimessa assistentille, että Travoltan täytyy jonottaa ravintolaan muiden ihmisten tavoin. Myöhemmin selvisi, ettei pöytävaraus ollutkaan vitsiä ja ravintolan edustaja pahoitteli tilannetta.

– Kun joku soitti ja pyysi pöytävarausta herra Travoltalle, työntekijämme luuli sen olevan vitsi. Olemme pahoillamme väärinkäsityksestä, ravintolan edustaja kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.