Britney Spearsin suosio hiipuu – keikat eivät myy Britanniassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears sai muutama vuosi sitten näyttävän hermoromahduksen. Tähtiartisti muistetaankin musiikkiuransa ohella myös tempauksistaan. Spears ajoi esimerkiksi päänsä kaljuksi raivopäissään ja hyökkäsi paparazzin kimppuun sateenvarjolla.

Nyt The Sun -lehti uutisoi, että tähtipopparin jättikeikka Britannian Birminghamissa ei vedä yleisöä. Ensi viikonloppuna LG-areenalla järjestettävään konserttiin mahtuu noin 16.000 ihmistä. Promoottorit myyvät kuitenkin lippuja nyt lähes puoleen hintaan, sillä areenan pelätään jäävän puolityhjäksi.

29-vuotiaalla Spearsillä on kolme keikkaa Britanniassa Femme Fatale -kiertueensa merkeissä. Poppari esiintyy myös ensimmäistä kertaa kyseisessä maassa taannoisen hermoromahduksensa jälkeen. Viimeksi tähti keikkaili maassa vuonna 2004.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän poikaystävä Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kosten suihkusession poikaystävänsä kanssa musiikkivideolla.